Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  a CRRC Ltd. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a CRRC Ltd-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló uniós törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy az CRRC Ltd. birtokolja az weboldalainkon látható információkat. CRRC Ltd. weboldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és szlovák törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: CRRC Ltd.
A szolgáltató székhelye: Družtevný rad 6., 94301 Štúrovo, Slovak Republic, Europe
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@slubanplaza.sk
A szolgáltató telefonszáma: +36 30 379 9808

 

A megrendeléseket munkanapokon dolgozzuk fel, és adjuk át a GLS futárszolgálatnak, akik azt, a következő munkanapon szállítják ki. A megrendeléstől számított 3 munkanapon belül a futárszolgálat a csomagot házhozszállítja. A CSOMAGKÜLDÉS DÍJA 1890HUF.A csomag feladásának időpontjáról, és annak fuvarlevél számáról e-mail értesítést küldünk legkésőbb a csomamag feladásának pillanatában.