Termékek Menü

Vásárlási feltételek

Áruházunkban, önállóan munkatársaink segítsége nélkül magánszemélyként tudja rendelését rögzíteni.

Amennyiben a Szlovák Köztársaságon kívüli jogi személyként (cég, költségvetési szervezet, stb.) kíván rendelni cégünktől:
Közösségen belüli export esetén, a jogszabályoknak szükséges megfelelés és cégünk üzletpolitikája miatt weboldalunkon rendelést nem tud leadni. Nagykereskedelmi és export divíziónk adategyeztetés után egyedi ajánlatokkal készséggel áll az Ön rendelkezésére: info@slubanplaza.sk

Az eladó adatai

Az Ön által vásárolt termékek eladója a

CRRC Ltd. 

Družtevný rad 6.
94301 Štúrovo
Slovak Republic, Europe
Telefon: +36 30 379 9808
E-mail: info@slubanplaza.sk

Cégünk a megrendelt terméket az Ön otthonába futárcég segítségével juttatja el.  Teljesítés helye minden esetben a Szlovák Köztársaság. A Szlovák Köztársaságon kívüli átvétel esetében a szállító cég minden esetben az Ön nevében (Ön helyett) jár el, a házhozszállítást Ön a megrendelés leadásakokr kéri. Az áru hivatalosan akkor kerül átadásra, amikor telephelyünket elhagyja.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

A vásárolt termék jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
A megrendelni kívánt áru(k)nak a felhasználó egyéni, virtuális kosarában történő elhelyezése nem minősül szerződéses ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, illetve megrendelésnek.

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik. (A közvetlenül a megrendelés leadása után kézhezkapott e-mail automatikusan generált és tájékoztató jellegű, nem minősül a rendelés megerősítésének!)
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.
Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.
A szerződést társaságunk nem iktatja. Társaságunk szerződést kizárólag magyar nyelven köt.

A vásárlástól való elállás:

Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:

A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállási jog gyakorlása nem jelent többletköltséget a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban ügyfelünknek kell gondoskodnia, így az esetlegesen felmerülő szállítási, ill. utazási költségek a vásárlót terhelik. 

A termék visszaküldését postai csomagként, ill. utánvétes csomagként sajnos nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, hogy a termékeket minden esetben vagy személyesen, vagy valamely futárszolgálattal juttassa vissza. Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a CRRC Ltd. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére. 

Adatvédelem 

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállitásához szükségesek.

Ügyfélszolgálatunkat a info@slubanplaza.sk e-mail címen érheti el.

 

A megrendeléseket munkanapokon dolgozzuk fel, és adjuk át a GLS futárszolgálatnak, akik azt, a következő munkanapon szállítják ki. A megrendeléstől számított 3 munkanapon belül a futárszolgálat a csomagot házhozszállítja. A CSOMAGKÜLDÉS DÍJA 1650HUF.A csomag feladásának időpontjáról, és annak fuvarlevél számáról e-mail értesítést küldünk legkésőbb a csomamag feladásának pillanatában.